listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 525.000

Saksenstraat 4

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 147 Woonoppervlakte
  • 322 m2
Op een magnifieke locatie in Zorgvlied gelegen riante half vrijstaande woning met eigen diepe oprit, veel privacy biedende zonnige achtertuin en grote garage. De woning is in een rustige en zeer kindvriendelijke wijk gesitueerd.

Indeling begane grond
Entree/hal met trapkast met opstelling (moderne) meterkast, garderobe en toilet met hangcloset met fonteintje. De hal is voorzien van een travertin vloer en geeft toegang tot de L-vormige living en keuken. De ruime kamer heeft veel lichtinval en beschikt ter plaatse van het zitgedeelte over een gezellige allesbrander. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze nette keuken (2005) is voorzien van inbouw apparatuur te weten: vaatwasser, combimagnetron, koelkast, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Middels een loopdeur heeft u toegang tot de prachtig aangelegde tuin met overdekt terras. De woonkamer en de keuken zijn in 2017 voorzien van een PVC vloer.

Eerste verdieping

Via trapopgang te bereiken royale overloop die toegang geeft tot drie ruime, van laminaat voorziene slaapkamers en de badkamer. Eén van de voorslaapkamers heeft toegang tot het balkon, de ander heeft een vaste wastafel met warm en koud water. De uitgebouwde geheel betegelde én moderne badkamer is voorzien van een hangcloset, dubbele vaste wastafel in meubel, ligbad en inloopdouche met glazen deur. Plafond met inbouwspots (LED). Ideaal: Via de badkamer toegang tot achter de badkamer gelegen bergruimte met daarin de wasmachine- en drogeropstelling.

Tweede verdieping

Via vaste trap te bereiken. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Overloop met opstelling CV ketel, (Remeha 2004). Verder heeft de zolder twee kamers. Een prachtige ruime vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbel glas. Veel lichtinval en bergruimte én voorzien van een vaste wastafel met zowel koud als warm water. Tweede kleine slaapkamer met luikje naar bergruimte.

Tuin:

De fraai aangelegde achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het oosten met verschillende terrassen, borders, gazon, sierappel en appelboom alsmede beukenhaag en hedera en een vijverpartij met pomp. Het heerlijke overdekte terras is direct gelegen aan de woning. Vanuit de tuin is er toegang tot de ruime garage van bijna 10 meter lang, welke is voorzien van elektra en elektrische roldeur.

De voortuin is voorzien van vaste planten en struiken en is omringd door een taxushaag. De bestrating is in 2020 geheel vernieuwd. De oprit biedt ruimte aan meerdere auto’s.

Algemeen:

Het betreft een sfeervolle, goed onderhouden ruime woning.

- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing;
- Deels kunststof kozijnen, deels houten kozijnen;
- De woning is aan de achterzijde voorzien van elektrische rolluiken;
- Buitenschilderwerk in mei 2022 uitgevoerd;
- Zijmuur in 2019 geïsoleerd.
- Dak garage in 2015 vervangen;
- Energielabel C;
- Rustig gelegen in prettige woonomgeving.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
528 m3
Perceel
322 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
27 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Bouwjaar
1968
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.