listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 445.000

Scherpenheuvelstraat 17

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 105 Woonoppervlakte
  • 69 m2
Wonen in het centrum op loopafstand van Piushaven en de AaBe in een hippe nieuwbouwwoning kan alleen bij de IJzergieterij! Een loftwoning gebouwd door middel van een perfecte mix van klassieke details, moderne architectuur en met een licht industriële vibe. Van boven tot onder is het afwerkingsniveau van deze woning van een hoog niveau.

Indeling

Bij binnenkomst zie je onmiddellijk de bijzondere vormgeving en aantrekkelijke indeling. Je komt namelijk binnen in de woonkeuken waar je direct aan het kookeiland een glas wijn kunt pakken! Dankzij de grote raampartijen ontvangt de gehele ruimte ontzettend veel daglicht. De gietvloer, stucwerk wanden en plafonds en het hoogte effect zorgen voor een zeldzame combinatie die het ruimtelijk gevoel versterken. De keuken bestaat uit een fraai kookeiland met een keukenblok inclusief alle inbouwapparatuur te weten: 5 pits gaskookplaat geintegreerd in het composiet aanrechtblad met afzuigkap, vaatwasser, Quooker, koelkast, vriezer met drie vakken, koffiezetapparaat en een combimagnetron.

Achter de keuken bevindt zich het gezellige eetgedeelte met daar weer achter de trapopgang naar de eerste verdieping/vide en afgesloten bijkeuken met aansluitingen vloerverwarming, wasmachine en droger én toegang tot een toiletruimte, voorzien van zwevend closet en een fonteintje.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een vaste trap naar de tweede verdieping, een grote overloop en de doorgang naar de open woonkamer/vide. De overloop en woonkamer worden gescheiden door een scheiboog en een waanzinnig detail betreft hier het glazen vloerpaneel met uniek zicht op de begane grond.

Tweede verdieping
Hoofdslaapkamer met open badkamer voorzien van ligbad, hangcloset, inloop-/regendouche en wastafel in meubel.

Derde verdieping
Tweede slaapkamer met vaste kastenwanden en een dakraam. Veel bergruimte en opstelling CV combiketel alsmede de unit mechanische ventilatie.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning is een zonnige tuin gelegen op het oosten, netjes bestraat en voorzien van een groene omheining.

Bijzonderheden
- unieke loftwoning met vrij parkeren dicht bij het centrum!
- volledig voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- grotendeels voorzien van een gietvloer, behoudens de derde verdieping daar ligt een laminaatvloer
- luxe keuken en badkamer
- alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk
- op een geweldige locatie nabij de Piushaven gelegen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 445.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
381 m3
Perceel
69 m2
Woonoppervlakte
105 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2016
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.