listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 225.000

Smidspad 40 07

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 57 Woonoppervlakte
In kleinschalig complex gelegen instapklaar en goed onderhouden appartement op de bovenste etage met ruim zonnig dakterras (30 m2), royale lichte woonkamer, semi open moderne keuken (2021), nette badkamer en ruime slaapkamer, eigen berging en parkeerplaats op afgesloten privéterrein. Het Smidspad is een heerlijk rustige plek om te wonen. 
Aan het einde van de straat loop je zo het bruisende Wilhelminapark in en verder zijn een supermarkt, bakker, restaurant en bushalte in de buurt. Met 5 minuten fietsen sta je op Station Tilburg of bij het hippe Spoorpark. 


INDELING

Appartementengebouw

Aan de voorzijde is gemeenschappelijke entree met de brievenbussen, intercominstallatie en trapopgang naar het appartement. Aan de buitenzijde is middels een elektronische toegangspoort alsmede loopdeur toegang tot het afgesloten privéterrein met parkeerplaatsen en eigen berging. 


Appartement (3e verdieping)

Via de voordeur stap je de ruime hal in van waaruit de woonkamer met semi open keuken, de berging, ruime slaapkamer en de nette badkamer te bereiken zijn. In nagenoeg het hele appartement ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van spuitwerk, net als de plafonds.

Entree/hal met bergruimte met de opstelling van de CV-combi ketel (huur € 26,= per maand), toegang tot de nette badkamer met douche, vaste wastafel en vrij hangend closet. Royale en sfeervolle woonkamer met grote raampartijen waardoor de prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer is het heerlijke riante dakterras te bereiken (30 m2).
De moderne keuken heeft een wandopstelling met lichte inrichting voorzien van de navolgende apparatuur: inductie kookplaat, combi-oven, wasmachine (ter overname aangeboden) de keuken is voorzien van een frans balkon. 

Royale slaapkamer van circa 10 m2 met veel bergruimte en twee velux dakramen. 


Exterieur

Het appartement heeft een heerlijk zonnig dakterras met volop privacy waar je in de middag en avond van de zon kunt genieten. Zie jij jezelf hier al zitten met een hapje en een drankje?

Bijzonderheden:
- heerlijk wonen in het gezellige Goirke
- parkeergelegenheid op eigen parkeerplaats aan de achterzijde
- VvE bijdrage € 96,39 per maand
- VvE wordt intern geregeld 
- CV-ketel wordt gehuurd voor € 26,= per maand
- in 2018 zijn alle radiatoren vervangen
- keuken en apparatuur uit 2021
- kunststof kozijnen in 2019 nieuw geplaatst
 
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 225.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
187 m3
Woonoppervlakte
57 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m2
Bouwjaar
1981
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.