listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 895.000

Vierwindenlaan 40

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 199 Woonoppervlakte
  • 801 m2
Op een prachtige locatie in zeer gewilde en kindvriendelijke wijk "Zorgvlied" gelegen vrijstaande woning met verrassend ruim perceel (maar liefst 800m2), fraaie woonkamer, eetkamer, tv-kamer, keuken (Bulthaup), 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime kelder, bijkeuken, berging en grote inpandige garage. Verzorgde voor- en achtertuin met veel privacy en eigen oprit voor meerdere auto's met toegang tot de garage. 

Dit alles op ideale locatie aan de Vierwindenlaan gelegen, brede straat met schitterende grote bomen, in een fijne woonomgeving in de geliefde wijk Zorgvlied. De laan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, de winkels aan het Burgemeester van de Mortelplein en AHXL, Universiteit van Tilburg, diverse basis- en middelbare scholen, golfbanen, voetbal- en hockeyvelden, de Oude Warande, het buitengebied en de uitvalswegen naar andere steden. 


INDELING

Begane grond

Overdekte entree, hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van modern toilet (hangcloset) en fonteintje, groepenkast en garderobe. 
Vanuit de hal heeft u toegang tot zowel de tv-kamer/kantoor aan de voorzijde van de woning als de keuken en eetkamer aan de achterkant van de woning. Tevens is er vanuit de hal toegang tot de ruime kelder. 
De sfeervolle en lichte woonkamer beschikt over grote ramen met veel lichtinval. De woonkamer is verdeeld in een sfeervolle zithoek met open haard aan de voorzijde van de woning en een heerlijke op de tuin gerichte eetkamer. 
Er is nog een kleine tv-/kantoor kamer aan de voorzijde van de woning welke in contact staat met de woonkamer. 
Middels een loopdeur in de eetkamer is de achtertuin en het terras bereikbaar. Vanuit de eetkamer is er een heerlijk zicht op de tuin. 
Vanuit de eetkamer is er toegang tot de keuken, deze is ingericht met een lichte Bulthaup keukeninrichting en voorzien van de volgende inbouwapparatuur; inductie kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en afzuigkap. 
Vanuit de keuken heeft u zicht op de oprit aan de zijkant van de woning. Door de grote raampartij aan de zijkant van de woning is ook hier weer een prettig lichtinval. 
Bijkeuken met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, vaste wastafel, en kast met daarin de Cv-opstelling.
Vanuit de bijkeuken is er zowel een loopdeur (achterom) naar de achtertuin en een loopdeur naar de oprit. Via de bijkeuken is de inpandige berging bereikbaar en vanaf hier heeft u toegang tot de ruime garage. 


Kelder

Vanuit de hal is er toegang tot de ruime kelder. 


Verdieping

Middels vaste trap is de 1e verdieping te bereiken. De ruime overloop geeft toegang tot de 4 slaapkamers en de 2 badkamers. Er zijn 2 voorslaapkamers en 2 achterslaapkamers. 
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Te weten de hoofdslaapkamer welke toegang heeft tot de moderne badkamer voorzien van een ligbad, vaste wastafel met ombouwmeubel, toilet en vloerverwarming. De kamer beschikt tevens over een ruime inbouwkast. 
De andere voorslaapkamer heeft een vaste wastafel en is tevens voorzien van een vaste kast. 
Op de overloop treft u een apart toilet met fonteintje en de 2e badkamer voorzien van een vaste wastafel en inloop douche. 
Twee royale achter slaapkamers, waarvan 1 in gebruik is als werkkamer/kantoor, deze kamer is voorzien van een vaste wastafel. 


Buiten

Riante tuin rondom de woning met royale oprit voor meerdere auto's. Garage voorzien van elektrisch bedienbare garagedeur en loopdeur. 
De tuin is met zorg aangelegd, hierbij is gekozen voor plantenborders, hagen en een prachtige kastanjeboom. 
U treft een heerlijk terras aan achter de woning. Een heerlijke zonnige achtertuin waar het volop genieten is van rust, ruimte en privacy. 

Bijzonderheden:
- gelegen aan een brede groene straat op een prachtige en kindvriendelijke locatie;
- basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand;
- nabij diverse winkelcentra;
- sport clubs op fietsafstand;
- nagenoeg de gehele woning voorzien van dubbele beglazing;
- vrijstaande woning met 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers;
- grote en inpandig bereikbare garage;
- ideale gezinswoning.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 895.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
903 m3
Perceel
801 m2
Woonoppervlakte
199 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
45 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.