listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.075.000

Vliestroom 17

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 203 Woonoppervlakte
  • 640 m2
Comfortabele, ruimtelijke en prachtig verbouwde moderne vrijstaande villa gelegen aan de rand van “de Blaak” op een ontspannen groene locatie grenzend aan een bosgebied. De woning biedt een speelse indeling met aangename leefruimtes op de begane grond en maar liefst 5 slaapkamers op de eerste en tweede verdieping! Aan de achterzijde biedt het perceel een beschutte tuin met verlicht zwembad van 8 x 4 meter en veel privacy.

De omgeving kenmerkt zich door rust en privacy waardoor kinderen ‘ouderwets’ veilig op straat kunnen spelen. Wandelgebied en sportvoorzieningen op loop-/fietsafstand van de woning gelegen. De villawijk wordt gekenmerkt door een royale opzet en rust.

De begane grond van de villa werd in 2022 grondig en vrijwel volledig gemoderniseerd. Hierbij werd een volledig nieuwe betonvloer met isolatie en vloerverwarming-/vloerkoeling gerealiseerd (11 kanalen waardoor je per ruimte kunt bepalen of en hoeveel je verwarmt), de volledige elektrische installatie werd vernieuwd inclusief alle wandcontactdozen alsmede het schakelmateriaal met dimbare verlichting (alles Busch-Jaeger) en de vloer werd voorzien van een Vita Sabbia gietvloer. Kenmerkend is dat deze slag-, stoot-, slijtvast en vloeistofdicht is maar ook altijd een natuurlijk uiterlijk behoudt en slechts een warmteverlies van 0,03 procent heeft.

Indeling begane grond

Onmiddellijk bij binnenkomst krijg je een prettig gevoel dankzij de strakke afwerking en de rustige, moderne kleurstelling waarbij alles in verhouding tot elkaar staat. De entree beschikt over een meterkast (modern met aparte meter ten behoeve van de laadpaal), een garderobe met fraai meubelmaatwerk vaste kast, trapkast met unit vloerverwarming en gemoderniseerd toilet (hangcloset) met fontein. Toegang tot het aan de voorzijde gelegen kantoor welke ook als speelkamer dienst kan doen, met vloerverwarming en airconditioning. Deze ruimte biedt via een vlizotrap toegang tot een bergzolder en beschikt over een draai-kiep raam voor frisse lucht.

De hal met prachtige stalen taatsdeur biedt vervolgens toegang tot de woonkamer, eetkamer en de woonkeuken. Ook hier werd met verfijnd gevoel voor detaillering en optimaal gebruik van de ruimte verbouwd en gemoderniseerd. De taatsdeur voorziet aan beide zijden over fraai geïntegreerde greeploze inbouwkasten en de woonkamer wordt door middel van een tunnel gashaard gescheiden van de eetkamer. Toegang tot de gezellige aan de voorzijde gelegen woonkamer eveneens via een taatsdeur. De gashaard biedt u niet alleen warmte maar ook een schitterende sfeer dankzij de natuurlijke vlammen en kent verschillende standen waaronder een economy stand.

Het eetgedeelte is royaal en biedt voldoende ruimte voor een forse eetkamertafel met stoelen. Via een schuifpui toegang tot het terras.

De woonkeuken is voorzien van een op maat gemaakt keukenblok (Siematic) voorzien van indirecte verlichting en een lichtstraat met driedubbel dik glas zonder roedeverdeling wat het geheel een schitterende uitstraling geeft. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Miele, te weten: koelkast met 0 graden zone, Espressomachine, combi-oven, Multifunctionele stoomoven, vaatwasser en een wijnklimaatkast, Het Oppervlakte-inductiekookveld van glaskeramiek met Tepan kookveld met 2 kookzones (RVS) en ingebouwde afzuiging zijn van Bora.

Aansluitend treft u de ruime bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, een uitstortgootsteen en toegang tot een bergzolder. Tevens dient de bijkeuken als zij-ingang via de fietsencarport die naast de woning gesitueerd is.

Eerste verdieping

Hier treft u drie slaapkamers en twee badkamers alsmede een separaat toilet op de overloop. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met ligbad, douche in cabine, dubbele wastafel en een decorradiator. De twee kinder- en/of kastenkamers zijn beide voorzien van een laminaatvloer en nagenoeg identiek qua grootte. Tweede badkamer voorzien van inloop-/regendouche, wastafel in meubel decorradiator en plafond met inbouwverlichting. Tot slot een separaat toilet voorzien van hangcloset met fontein.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Overloop met omvormer van de zonnepanelen (28 stuks, Sunpower, 10.500 kWh piekvermogen). Twee royale slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een laminaatvloer en opstelling van de CV combiketel (Intergas HR CW5 + koelen 2020). De tweede slaapkamer is nagenoeg identiek maar beschikt naast bergruimte ook nog over een kleine keuken met inductiekookplaat, afzuiging, spoelbak en koelkast.

Buitenzijde

Het metselwerk aan de buitenzijde van de woning werd nog dit jaar (2023) geschilderd. Het houtwerk ter plaatse van de voordeur en poort is van Afrikaans teakhout (Afrormosia) en de oprit biedt plaats aan twee auto's, tevens treft u hier de laadpaal.

De fraai aangelegde achtertuin (indertijd onder architectuur) beschikt over een tweetal terrassen, bestrating en borders. Het terras tegen de woning aan beschikt bovendien over een elektrisch zonnescherm met verlichting. Centraal in de tuin een heerlijk zwembad met verlichting en winterzeil. Er is de mogelijkheid voor een elektrisch solar roldeck, waarvan de voorzieningen er reeds zijn. De buitendouche en de pompinstallatie bevinden zich binnen enkele meters van het zwembad.

Naast alle rust en privacy die de tuin en de gehele omgeving dit pand bieden, treft u nog een sprinklerinstallatie, een druppelslang, een houten berging en een carport berging ten behoeve van de fietsen welke is afgesloten en toegang biedt tot de bijkeuken.

Algemeen

- Mechanische ventilatie keuken, toilet en hoofdbadkamer
- Aluminium kozijnen met HR ++ beglazing
- De op maat gemaakte jaloezieën blijven achter
- Geweldig woonhuis met goede sfeer op toplocatie
- Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.075.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
761 m3
Perceel
640 m2
Woonoppervlakte
203 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Overig inpandige ruimte
2 m2
Bouwjaar
1999
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.