listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 265.000

Wijnruitweg 16

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 112 Woonoppervlakte
  • 140 m2
Deze goed onderhouden tussenwoning met aparte garage is gelegen in de kindvriendelijke wijk “Het Wandelbos”. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote slaapkamer op de 2e verdieping. De woning heeft een fijne tuin gelegen op het zonnige zuiden en vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenstrook. 

In de nabije omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals treinstation “Universiteit”, sportvoorzieningen, winkelcentrum het “Paletplein”, het Wandelbos en de Oude Warande. Vanuit de woning bereikt u in korte tijd de snelwegen richting zowel Eindhoven, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Bouwjaar 1965
Perceel 119 m2
Garage 21 m2
Woonoppervlakte 112 m2


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en keuken. Toiletruimte met staand closet en fonteintje. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en is afgewerkt met een parketvloer (vissengraat). Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de keuken en toegang tot de achtertuin. In de keuken is een rechte opstelling geplaatst met apparatuur zoals een kookplaat met afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Warm water middels eigen geiser. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamer en aparte toiletruimte. De slaapkamers zijn respectievelijk 16 m2, 11,5 m2 en 7 m2 groot. Op deze verdieping is de badkamer gelegen en deze is voorzien van een ligbad met douche-mogelijkheid en wastafel in meubel. 


2e verdieping

Middels een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Voorzolder met veel bergruimte achter de schotten en boven de trapopgang. Grote zolderkamer met dakvenster en ook hier weer veel bergruimte achter de schotten. De gehele zolder is zeer netjes afgewerkt met hout. 


Buiten

Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van sierbestrating en plantenborders. Stenen berging over de volle breedte van de woning met poort naar de achtergelegen brandgang. 
Aparte garage gelegen aan het Lepelkruidhof.


Bijzonderheden:
• de woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas
• energielabel B
• verwarming middels stadsverwarming
• de garage is gelegen aan het Lepelkruidhof

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 265.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
Per datum
Inhoud
388 m3
Perceel
140 m2
Woonoppervlakte
112 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
33 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.