listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 775.000

Groenvelde 7

Udenhout
  • 3 slaapkamers
  • 182 Woonoppervlakte
  • 1030 m2
Op zoek naar een schitterende vrijstaande woning op een zeer goede locatie op een groot perceel en veel potentie? Deze goed onderhouden en ruime woning heeft een perceel maar liefst 1.030 m2 en is gelegen aan een brede straat in de wijk ‘de Achthoeven’. De woning heeft een speelse indeling, een vrijstaande garage, een overdekt terras aan de achterzijde en een schitterende tuin. 

De woning ligt op korte afstand van het centrum van Udenhout met een royaal winkelaanbod en vele sportvoorzieningen. In de directe omgeving bevinden zich een basisschool, het park/recreatiegebied Ter Roomley, natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen en vele fiets- en wandelmogelijkheden.
Er is een goede ontsluiting naar Tilburg en ’s-Hertogenbosch en een regelmatige busverbinding naar het centrum van Tilburg. 


INDELING 

Begane grond

Middels eigen oprit bereikt u de entree van de woning. Entree in hal met de meterkast, trapopgang naar de verdieping en toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken en de woonkamer. 
De royale L-vormige woonkamer met tegelvloer, een centraal gelegen schouw met open haard en een schuifpui naar het terras is afgewerkt met balkenplafond en deels gestuukte wanden. Er is veel lichtinval door de vele ramen met sfeervolle vakverdeling. Via de schuifpui toegang tot het knusse overdekte terras wat middels een screen kan worden afgesloten zodat er tot laat gebruik gemaakt kan worden van deze buitenruimte.  
Dichte keuken met hoekopstelling. De keuken heeft apparatuur zoals een inductie-kookplaat (2021) met afzuigkap, oven, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. In de keuken is ruimte voor het plaatsen van een tafel. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, hier is de wasmachine aansluiting aanwezig evenals een voorraadkast en een loopdeur naar de tuin. 


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, een werkkamer, veel bergruimte en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kastenwand. De grote slaapkamer (mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren) heeft toegang tot een kleding-/werkkamer en deze ruimte heeft een dakkapel. Vanuit deze ruimte toegang tot bergruimte onder de schuine kap. 
Royale badkamer met ligbad, douche in cabine, staand toilet, bidet en wastafel met vaste kasten. De badkamer is vanuit de slaapkamer en de overloop bereikbaar. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping. Voorzolder met de opstelling van de Cv-ketel en ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek. Ruime zolderkamer met dakkapel en bergruimte, hier is een wastafel aanwezig. 


Buiten

Voortuin met eigen oprit voor meerdere auto’s. Vanuit de oprit toegang tot de garage. Schitterende tuin achter en naast de woning met groot gazon, plantenborders en een houten tuinhuis. Het tuinhuis is voorzien van een keukenblokje met elektra, tv-aansluiting en water. Achter het tuinhuis is een kleine berging geplaatst.
In de tuin zijn waterpunten aanwezig voor de beregening evenals verlichting. 
De garage is toegankelijk middels een elektrische sectionaal garagedeur en heeft een bergzolder onder de kap, deze is middels een losse trap bereikbaar. Achter de garage is een extra berging geplaatst voor het tuingereedschap. 

Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken;
- alle sloten zijn gelijk sluitend;
- schilderwerk buitenzijde is in 2021 uitgevoerd;
- zeer goede ligging op een ruim perceel in breed opgezette groene straat.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 775.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
655 m3
Perceel
1030 m2
Woonoppervlakte
182 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
45 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Bouwjaar
1977
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.