listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 365.000

Monseigneur Poelsstraat 29

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 85 Woonoppervlakte
  • 219 m2
Goed onderhouden, uitgebouwde eindwoning gelegen aan een kindvriendelijk pleintje. De woning heeft een zonnige tuin gelegen op het westen, een stenen berging/tuinhuis over de volle breedte en vrij uitzicht aan de voorzijde. 
Vanuit de woning is het winkelcentrum Koningsoord goed bereikbaar evenals diverse sportfaciliteiten en de uitvalswegen richting Tilburg en omgeving. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toiletruimte. Toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de heerlijke woonkamer. Deze woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd (2009) waardoor een fijne leefruimte is ontstaan. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een schuifpui naar de tuin. De keuken is centraal gelegen en voorzien van een werkeiland en apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, combi magnetron/oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en droger en loopdeur naar de achtertuin.


1e verdieping

Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping. Eén slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde, alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en gestuukte wanden. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, zwevend toilet en wastafel in meubel. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op deze verdieping is de Cv-ketel opgesteld en is er ruimte voor het bergen van spullen achter de schotten. Er is een dakraam aanwezig en de zolder is van binnen uit volledig geïsoleerd. 


Buiten

Voortuin en brandgang naast de woning met toegang tot de poort naar de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van een terras aan de woning, gazon en beplanting. Achter in de tuin is de stenen berging gelegen, deze is voorzien van elektra. Grenzend aan de berging is de tuinkamer gelegen, deze ruimte is voorzien van vaste kasten, elektra en schuifpui naar de tuin. 

Bijzonderheden:
• de woning is grotendeels voorzien van HR++ glas;
• begane grond is voorzien van isolatie en vloerverwarming;
• in 2016 zijn de buitenmuren na geïsoleerd;
• de woning is in 2009 volledig gerenoveerd;
• in 2023 is de woning aan de buitenzijde geschilderd;
• energielabel C.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
316 m3
Perceel
219 m2
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
20 m2
Overig inpandige ruimte
3 m2
Bouwjaar
1967
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.