listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 539.000

Pastoor van Tilborgstraat 3

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 149 Woonoppervlakte
  • 450 m2
Centraal in Berkel-Enschot gelegen, vrijstaande woning met sfeervolle uitstraling zoals deels houten gevelbekleding, luiken en balkon. Een eigen oprit voor meerdere auto’s en fijne tuin met overkapping en toegang tot de ruime garage. Tevens is de woning voorzien van 12 zonnepanelen.

Vanuit de woning bereikt u eenvoudig het winkelcentrum Koningsoord waar u terecht kunt voor de boodschappen, een ontmoeting en de wekelijkse markt. Daarnaast zijn de overige voorzieningen en de uitvalswegen naar omliggende steden goed bereikbaar. 


INDELING

Begane grond

Entree in ruime hal met de trapopgang naar de verdieping, een garderobe nis en toiletruimte met staand toilet en fonteintje. In de hal is de vernieuwde meterkast aanwezig en ook de voorraad-/trapkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met een plavuizen vloer, deels schoon metselwerk wanden en een centraal gelegen haard (momenteel niet in gebruik). Middels de grote schuifpui bereikt u het overdekte terras met aansluitend de tuin. 
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een hoekopstelling met een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de tuin, ook dit gedeelte van het terras aan de woning is overkapt.


1e verdieping

Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig van respectievelijk 17 m², 12 m² en 11 m². De grote slaapkamer geeft toegang tot het balkon en heeft een vaste kast over de volle breedte met daarachter extra bergruimte. 
Badkamer met ruime inloopdouche, zwevend toilet en wastafel. Tevens is hier de aansluiting voor de was apparatuur aanwezig.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Voorzolder met toegang tot een zolderruimte met de opstelling van de Cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen en toegang tot een zolderruimte met dakraam en bergruimte.


Buiten

De tuin is rondom de woning gelegen. Bij de entree een eigen oprit met toegang tot de garage. Het betreft hier een verlengde garage met verwarming, water en elektra. Aan de woning is het overdekte, sfeervolle terras gelegen met verwarming. Verder is de tuin ingericht met een gazon en een tweede terras achter in de tuin. Achter de garage is ruimte voor de stalling van de containers en de zij tuin is ingericht met beukenhagen en beplanting.  

Bijzonderheden:
• de woning is voorzien van 12 zonnepanelen
• energielabel B
• perceel is 450 m² groot
• garage is in spouw gebouwd en voorzien van verwarming, elektra en water
• er zijn 2 artist impression foto's toegevoegd wat mogelijk is als muur tussen woonkamer en keuken wordt weggehaald
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 539.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
531 m3
Perceel
450 m2
Woonoppervlakte
149 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
27 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Bouwjaar
1978
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.