listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 450.000

Achterste Ven 7

Goirle
  • 3 slaapkamers
  • 136 Woonoppervlakte
  • 76 m2
Op prachtige locatie in de "Hellen" aan een groen park treft u deze schitterend afgewerkte instapklare geschakelde woning, type 'stadswoning'. De woning werd in 2021 ingrijpend gemoderniseerd met o.a. een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, 12 zonnepanelen en stucwerk. Eigentijds en modern op een heerlijke plek, de woning geeft u een warm welkom.
De indeling bestaat onder andere uit een woonkamer op de eerste verdieping met een sfeervol dakterras op het zuiden en een balkon aan de achterzijde, alsmede twee parkeerplaatsen met 'carport' op een afgesloten terrein. Deze moderne en unieke woning beschikt over een mooi uitzicht, nabij scholen en dichtbij het centrum. Vanuit de wijk de Hellen zijn uitstekende verbindingswegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

INDELING

Begane grond

Entree/hal met garderobe, vernieuwde toiletruimte (2021) v.v. zwevend closet en fontein. Slaap-/werkkamer van ca. 17,5 m² met walk-in-closet/archiefruimte met aansluiting voor bijvoorbeeld een wastafel of een douche, bergruimte onder de trap en achteringang naar het achtergelegen terrein. Tevens een inpandige berging met een aparte loopdeur naar de carport, voorzien van tegelvloer en elektra. De hele begane grond is volledig uitgevoerd met een laminaat vloer met vloerverwarming.

1e verdieping

Via fraaie trapopgang, waarvan de treden bekleed zijn met PVC, toegang door middel van een moderne aluminium/glazen deur naar de lichte en sfeervolle woonkamer. De living beschikt over grote raampartijen, een balkon aan de achterzijde en een fraai in de zon gelegen dakterras aan de voorzijde, welke op het zuiden is georiënteerd. Hier bevindt zich over de gehele breedte een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het eetgedeelte beschikt over een vaste servieskast. De luxe, open keuken (2021) is op fraaie wijze geïntegreerd in de prachtige ruimte en is in een
U-opstelling geplaatst. De keuken is afkomstig van CVT en beschikt naast een composiet aanrechtblad over de navolgende inbouwapparatuur van Siemens: koffiezetmachine, quooker, warmte houdlade, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Een vier-pits inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit (Bora) en een wijnklimaatkast.

2e verdieping

Overloop met toegang tot twee royale slaapkamers van resp. 22 m² en 14 m² waarvan de hoofdslaapkamer aan de voorzijde gelegen is en over tv aansluiting beschikt en de tweede slaapkamer aan de achterzijde gelegen is, momenteel in gebruik als kastenkamer met vaste schuifkastenwand. Berging met opstelling van een hybride warmtepomp/ c.v.-combiketel (Daalderop 2012), de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. De uiterst luxe badkamer (2021) is uitgevoerd met een ligbad, inloop-/regendouche, hangcloset, dubbele wastafel in meubel en een decorradiator.

Parkeren

Twee eigen parkeerplaatsen met carport op het achtergelegen, afgesloten terrein (middels een elektrische poort met een afstandsbediening toegankelijk). Aansluiting voor een laadpaal is aanwezig.

Algemeen:
* verrassend ruime en speels ingedeelde woning;
* hoge plafonds van 2,70 m voor een ruimtelijk gevoel;
* in 2021 nagenoeg geheel vernieuwd en gemoderniseerd;
* geheel voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming;
* stucwerk op wanden en plafonds, binnen,- en buitenschilderwerk in 2021/2022 uitgevoerd;
* volledig geïsoleerd en geheel uitgevoerd met (HR+) dubbele beglazing;
* mooie laminaat vloer op de begane grond en de tweede verdieping. Op alle woonlagen zijn hoge plinten aangebracht en de eerste verdieping en de trappen zijn voorzien van PVC;
* 12 zonnepanelen op het dak;
* iedere verdieping voorzien van rookmelders.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
481 m3
Perceel
76 m2
Woonoppervlakte
136 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
53 m2
Bouwjaar
2011
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.