listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

De Dieze 47

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 129 Woonoppervlakte
  • 165 m2
In ruim opgezette groene en kindvriendelijke woonwijk De Hellen ligt deze in 2002 grondig gemoderniseerde hoekwoning met garage. De woning is uitermate sfeervol en beschikt over vier slaapkamers alsmede een gezellige zitkamer, eetgedeelte en nette keuken. De woning heeft vrij uitzicht aan de achterzijde en is vrij gelegen in de nabijheid van een parkje met speelveldje en omgeven door veel groenvoorzieningen. Verder liggen op korte afstand alle voorzieningen, zoals scholen, winkels en verschillende culturele accommodaties aan de Frankische driehoek.

Indeling begane grond

Entree/hal met meterkast (gemoderniseerd) garderobe en modern toilet (hangcloset) met fontein. Toegang tot de gezellige, aan de voorzijde gelegen woonkamer met gashaard en ombouw alsmede een diepe trapkast waarin opstelling unit vloerverwarming. De gehele begane grond is voorzien een getrommeld travertin vloer met vloerverwarming. Eetgedeelte aan de achterzijde met toegang tot de halfopen charmante keuken met inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap, heteluchtoven en magnetron. Via een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over TV aansluiting en een vaste schuifkastenwand. De twee kinderkamers liggen aan de voorzijde. Slaapkamer twee beschikt over een walk-in-closet met een dakraam, te danken aan de uitloop van de schuine kap. Keurige badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche in cabine en staand toilet. De badkamer is volledig betegeld, beschikt over vloerverwarming en in 2002 is hier een veluxraam geplaatst.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Vierde slaapkamer met dakkapel (2007) voorzien van kunststof kozijnen, draai-kiep ramen en horren. Verder een wastafel met warm/koud water aansluiting en veel bergruimte. Voorzolder met opstelling wasmachine en droger alsmede opstelling CV combiketel (Intergas, 2014) en een dakkapel aan de voorzijde, eveneens voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en horren).

Tuin

De achtertuin is voorzien van nette bestrating en een prachtige overkapping (2019). Verder beschikt de tuin over water en elektra, een beukenhaag en ter plaatse van de overkapping over een heater. Via een loopdeur toegang tot de royale garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Poort naar de straatzijde vanuit de tuin. De voortuin is fraai aangelegd met bestrating, borders (2020), waterkraantje en elektra.

Algemeen

* Energielabel C
* Schilderwerk buiten in 2019 uitgevoerd
* Gehele woning voorzien van stucwerk wanden en plafonds;
* Nieuwe binnendeuren met uniform beslag.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
431 m3
Perceel
165 m2
Woonoppervlakte
129 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.