listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 945.000

Kruisbaan 25

Goirle
  • 6 slaapkamers
  • 296 Woonoppervlakte
  • 1229 m2
Op een mooie en groenrijke locatie in de populaire wijk "Het Ven'" gelegen treft u dé ultieme familiewoning. Deze in boerderij stijl uiterst degelijk gebouwde vrijstaande villa op een prachtig perceel gelegen biedt een zee van ruimte. Op de verdieping treft u maar liefst zes royale slaapkamers, twee badkamers én een vaste trap naar een grote bergzolder. Tel daar de prachtige begane grond met onder andere een royale living, eetkamer-/woonkeuken én dubbele inpandige garage bij op en u heeft de basis voor jarenlang woongenot! Deze vrijstaande villa is uitermate gunstig gelegen ten opzichte van centrum, scholen, natuurgebied en uitvalswegen.


INDELING

Begane grond

Royale entree/hal met vide, fraaie trapopgang met bordes alsmede royaal toilet met fontein, meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaar), alarminstallatie en toegang tot de dubbele inpandige garage. Deze beschikt over twee handmatig bedienbare sectionaaldeuren en een afvoerputje. Daglichttoetreding door middel van de vernieuwde kozijnen met HR ++ beglazing. Via de hal toegang tot de gezellige eetkamer die het centrale middelpunt vormt van de begane grond met een kantoorkamer, de woon-/eetkeuken, dubbele bijkeuken en de woonkamer. De woonkamer meet maar liefst 50 m² en beschikt over een forse haardpartij met ombouw inclusief vaste kasten alsmede een schuifpui naar het terras. Aan voor,- zij,- en achterkant goede lichtinval en zicht op het groen rondom wat ook nog versterkt wordt door de lage raampartijen. Via de eetkamer met uitzicht over de achtertuin komt u bij de gezellige woonkeuken. Een eetbar met krukken grenst aan het (schier-) kookeiland. De keuken is in een U opstelling geplaatst en biedt naast een loopdeur naar het terras ook fijn zicht op de achtertuin en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: zes pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een dubbele spoelbak met kokend water kraan. Via de keuken toegang tot de bijkeuken met uitstortgootsteen, inbouwschuifkastenwand met opstelling was apparatuur, loopdeur naar de achtertuin en een vaste kast. Tweede bijkeuken met een vaste kast met opstelling CV heteluchtverwarming en loopdeur naar de zijkant van de woning. Tot slot nog de kantoorkamer welke in het midden gesitueerd is en dus ook ideaal als speel-/tv kamer dienst kan doen.
Zowel in de keuken, bijkeuken en het kantoor treft u (deels) nieuwe kozijnen met HR ++ beglazing.


Eerste verdieping

Via de prachtige trapopgang treft u een verrassend ruime verdieping met maar liefst zes grote slaapkamers en twee badkamers. Overloop met separaat toilet en een diepe vaste trapkast. Vier van de zes slaapkamers beschikken over (minimaal) één vaste kast en een wastafel met warm en koud water aansluiting. De vijfde slaapkamer kent een prachtig uitzicht over de achtertuin en is mede door dat het plafond tot aan de nok reikt enorm groot. De hoofdslaapkamer beschikt over een kastenwand, badkamer voorzien van ligbad met douchecombinatie en een dubbele wastafel in meubel. Tot slot een royaal slaapgedeelte met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. De tweede badkamer beschikt over een ligbad, separate douche en een wastafel.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare gigantische bergzolder op stahoogte over de volle breedte van de woning met opstelling CV ketel (Intergas, enkel t.b.v. warmwater).


Tuin

Voortuin met voldoende parkeergelegenheid (3 à 4 auto's). Diepe, privacy biedende achtertuin op het westen gelegen met terrassen, gazon, borders en laurier hagen. Het terras achter de woonkamer valt deels onder een overkapping waar een buitenhaard in zit. Over de breedte van het terras loopt een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm. Aan de zijkant treft u een open houten berging/overkapping ten behoeve van tuingereedschap, fietsen en houtopslag. Poort naar de voorzijde. Het gehele perceel is voorzien van nette bestrating, tuinverlichting en elektra.


Algemeen
* Grote vrijstaande gezinswoning met maar liefst 300 m2 woonoppervlak gelegen op een fraai perceel van ruim 1.200 m2 met tuin op het westen;
* Energielabel C;
* Gehele begane grond voorzien van travertin;
* Veel opbergruimte door inbouwkasten op begane en eerste verdieping;
* Diverse kozijnen in 2021 vervangen en voorzien van HR ++ beglazing;
* Schilderwerk buiten volledig uitgevoerd in 2021;
* Dakkapellen gerenoveerd en pannen vernieuwd waar vereist 2021;
* Zinken hemelwaterafvoeren;
* CV ketel Intergas 2022
* Heteluchtverwarmingsketel 2001;
* Spouwmuren
* Imposant groot huis op fantastische locatie met fijne buren!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 945.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1274 m3
Perceel
1229 m2
Woonoppervlakte
296 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
56 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.