listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 395.000

Maaseikerweg 24

Holtum
  • 5 slaapkamers
  • 162 Woonoppervlakte
  • 591 m2
Aan de rand van het rustige dorp Holtum staat deze comfortabele vrijstaande levensloopbestendige semibungalow op een ruim perceel in het groen, in een stille straat met heerlijk vrij uitzicht. Het woonhuis beschikt over een ruime woonkamer, aparte eetkamer, woon/eetkeuken, drie slaapkamers en badkamer op de begane grond. Een slaapkamer, royale zolder, wastafel en derde toilet op de verdieping. Groot souterrain met 4 ruime vertrekken. Speelse voortuin en royale achtertuin met optimale privacy en riant overdekt terras. Vrijstaand 3 geschakelde ruime stenen bijgebouwen, bruikbaar als garage, fiets-berging en schuur.

De locatie is heel gunstig ten opzichte van uitvalswegen A2 richting Eindhoven en Maastricht en de A76 richting België en Duitsland. Voorzieningen zoals scholen, winkels, speeltuin, zwembad zijn aanwezig in de nabijgelegen dorpen Buchten en Born. In de regio zijn enkele grote werkgevers te vinden zoals autofabriek VDL-Nedcar en het bedrijventerrein Holtum-Noord. Het openbaar vervoer is bereikbaar op loopafstand.


Indeling:

Souterrain:
Het ruime souterrain is verdeeld in 4 ruimtes: een ruime provisiekelder, riante hobby/werkruimte en droogkelder, en een ruimte met de cv-installatie en de aansluitingen voor was-apparatuur, die via stenen trap toegang heeft tot de tuin.

Begane grond:
Overdekte entree, ruime representatieve hal welke toegang geeft tot alle vertrekken, meterkast, garderobe, muurkast, toiletruimte met zwevend aangebracht closet en fonteintje.
De woonkamer is voorzien van een houten vloer en een groot raam met vrij uitzicht. Een schuifdeur met glas geeft toegang tot de eetkamer met een hoog plafond, wat het zeer ruimtelijk maakt met zicht op de tuin. Schuifpui naar het riant overdekte terras. Vaste trap naar de verdieping. Opbergkast onder de trap.
Naast de woonkamer ligt de lichte, betegelde, leefkeuken in een hoekopstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combioven uit 2022, koelkast met vriesvak, vaatwasser (Miele), aanrechtblad met spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot het overdekte terras en de tuin.
Slaapkamer 1 (2.8 x2.99), voorzien van vaste kast en vaste wastafel.
Slaapkamer 2 (2.8 x 2.37))
Slaapkamer 3 (3.24 x 3.85), hoofdslaapkamer voorzien van parketvloer en inloopkast, met loopdeur naar de tuin en toegang tot de badkamer.
Volledig betegelde badkamer met ruime inloopdouche, vaste wastafel en tweede toilet. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap in de eetkamer, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u een slaapkamer met dakvenster, ruime zolder en veel bergruimte, een derde toilet en vaste wastafel met boiler.

Tuin:
De woning ligt rondom in het groen. De sfeervolle achtertuin is deels ommuurd en biedt daardoor maximale privacy. De voortuin is voorzien van veel groen en een pad naar de overdekte voordeur. Ruime oprit (3 auto’s mogelijk) naar de vrijstaande garage. Royaal overdekt terras op het zuiden, met lichtstraat zadeldak (waarop een deel van de zonnenpanelen), waar het in alle jaargetijden heerlijk vertoeven is in alle rust. De fijne achtertuin is voorzien van gazon, plantenborders en veel groen. Vanuit de tuin is er toegang tot de vrijstaande ruime garage, aparte fietsoverkapping met schuifdeuren en ruime berging.

Algemeen:
-Bijzonder rustig gelegen vrijstaande semibungalow gebouwd in de jaren 70, met vrij landelijk uitzicht
-Gevarieerd beplante zonnige tuin op het zuiden met optimale privacy, rust en beschutting
-Riant overdekt terras voorzien van stalen constructie en lichtstraat zadeldak
-Royaal souterrain met vier vertrekken
-Drie ruime stenen bijgebouwen
-De woning beschikt rondom over rolluiken
-De woning is ruim van opzet, goed onderhouden, behoeft op onderdelen (?) enige modernisering
-Zonnepanelen
-Zeer gunstige locatie ten opzichte van uitvalswegen
-De woning is levensloopbestendig met drie slaapkamers en badkamer op de begane grond zonder drempels
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
749 m3
Perceel
591 m2
Woonoppervlakte
162 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
42 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
52 m2
Overig inpandige ruimte
57 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.