listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

Groeseindstraat 42 E

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 117 Woonoppervlakte
Op uitstekende locatie vlakbij het bruisende Centrum en de Spoorzone treft u dit erg goed onderhouden en gemoderniseerde VIER-kamer appartement met eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Het royale appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex van zeven appartementen met een berging op de begane grond.


Begane grond

Centrale entree/hal met trapopgang en lift naar de verdiepingen. Aan de buitenzijde een bellentableau met videophone installatie. De parkeerplaats kent haar in- en uitgang aan de Paus Adriaanstraat. De berging is gesitueerd op de begane grond en meet ca. 8 m².


Indeling appartement derde verdieping (enige appartement op deze verdieping)

Entree/hal met meterkast (ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars). De hal biedt toegang tot zowel de eetkamer aan de achterzijde als de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer, de eetkamer, de keuken én de hal werden in 2020 voorzien van vloerverwarming met een PVC vloer. Ter plaatse van de eetkamer beschikt het kozijn over een zonnescreen en een hor. De fraaie keuken werd in 2017 volledig vernieuwd en beschikt over twee fraaie keukenblokken met inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, Quooker, oven, combimagnetron en een composiet aanrechtblad. Het plafond beschikt over inbouwspots.

Gezellige en vooral ook royale zitkamer met vaste kast en schuifpui met hor naar royaal inpandig balkon van ca. 12 m². Door de vrije ligging kunt u vanaf het balkon ook aan de zijkant wegkijken.

De slaapvertrekken, de berging en de badkamer zijn bereikbaar via een tweede hal. Hier treft u om te beginnen een toilet met fontein. Het toilet is voorzien van een hangcloset en een fontein met meubel en werd in 2020 volledig vernieuwd en geheel betegeld. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt naast een grote (schuif-)kastenwand en een pvc vloer ook toegang (via een schuifpui met hor) tot het royale dakterras van ca. 16 m². Hier heeft u een vrij en erg mooi uitzicht over de stad. De berging beschikt over wasmachine- en drogeraansluitingen  alsmede over opstelling CV combiketel (Remeha 2015), unit vloerverwarming en unit mechanische ventilatie. Luxe badkamer voorzien van ligbad, wastafel in meubel, inloop-/regendouche en inbouwspots in het plafond alsmede een decorradiator. Ook de badkamer is volledig betegeld. 

Tot slot nog twee royale kinderkamers annex werk-/kantoorkamers. Deze beide kamers zijn voorzien van een linoleum
vloer.

Algemeen

* Bijdrage VvE € 281,00 
* Uniek omdat het appartement over drie slaapkamers beschikt
* Uniek omdat het appartement 'alleen' op de derde verdieping gelegen is
* Plafond voorzien van schuurwerk en wanden voorzien van spachtelputz
* Appartementen complex met 7 appartementen
* Aanvaarding in overleg
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
382 m3
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m2
Bouwjaar
2001
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.