listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 825.000

Harry Brooshof 7

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 179 Woonoppervlakte
  • 329 m2
Op zeer gewilde locatie in "Willems-Buiten" treft u deze luxe en uitgebouwde instapklare twee-onder-één kapwoning met erker, garage en een op het zuidwesten gelegen royale achtertuin. De woning is gelegen in een rustige straat aan een leuk met speelvoorzieningen en nabij scholen, uitvalswegen, centrum en sportfaciliteiten. De woning is schitterend afgewerkt en beschikt naast een riante woonkamer van ca. 60 m² met woonkeuken, over drie slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping en een enorme zolderverdieping waar meerdere kamers mogelijk zijn. Deze in jaren '30 stijl gebouwde woning is energiezuinig, beschikt over vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen en beschikt over energielabel A.

Perceeloppervlakte: 329 m²
Woonoppervlakte: 180 m² met ca. 17 m² overige inpandige ruimte
Inhoud: ca. 700 m³

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met moderne toiletruimte, trapopgang en uitgebreide meterkast.
Royale en sfeervolle woonkamer van ca. 60 m² met een mooie lichtinval via het grote erkerraam aan de voorzijde, openslaande tuindeuren, brede planken eikenhouten vloer met vloerverwarming en glad stucwerk en spuitwerk plafondafwerking.
De luxe (woon-)keuken is voorzien van een vrijstaand kookeiland met barfunctie, robuust composiet aanrechtblad en de navolgende, complete inbouwapparatuur: vier pits inductiekookplaat met (Bora) afzuigunit, wijnkoelkast, vaatwasser, grote koelkast en separate grote vriezer met automatische ijsblokjesmachine, combimagnetron met wifi aansluiting en een Quooker met CUBE (naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water). Alle inbouwapparatuur is van het merk Siemens en de vriezer van het merk Liebherr.
De gehele begane grond is afgewerkt met glad stucwerk wanden en spuitwerk plafondafwerking, een eiken houtenvloer met vloerverwarming (als hoofdverwarming) en de tuin is bereikbaar via zowel openslaande tuindeuren als ook een loopdeur. Tot slot beschikt de woonkamer nog over een diepe vaste kast.

Eerste verdieping:
Overloop, separaat toilet en drie slaapkamers van respectievelijk 19 m², 12 m² en 10 m². De luxe en volledig betegelde badkamer is ingericht met elektrische vloerverwarming, een ligbad en een luxe wastafelmeubel met fraaie opzetkommen, inloop-/regendouche en een spiegel met verlichting. De kranen van het merk HotBath zijn allen in de muren weggewerkt en het sanitair is van Villeroy & Boch. Tenslotte een separate, moderne toiletruimte. Deze verdieping is voorzien van stucwerk afwerkingen en een laminaat vloer.

Tweede verdieping:
Vaste (dichte) houten trap naar de gave open, multifunctionele zolderverdieping. Veel licht en hoogte met één grote Velux dakraam. Er bestaat de mogelijkheid tot het creëren van diverse (slaap-) kamers. Verder veel bergruimte achter de knieschotten, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, mechanise ventilatie, omvormer zonnepanelen en de opstelling van de cv-combi ketel (2019).

Tuin:
De woning beschikt over een voor- en achtertuin. Verzorgd aangelegde voortuin en oprit ten behoeve van twee auto's. Fraai aangelegde achtertuin pal op het zuiden gelegen met groot terras en elektrisch bedienbaar zonnescherm inclusief verlichting en windsensor. De tuin beschikt uiteraard over een buitenkraantje en diverse wandcontactdozen. De inrichting bestaat verder uit keramische tegels, kunstgras, vaste borders, volgroeide leilindes, hedera schutting gecombineerd met een houten schutting en een tweede terras. Verder biedt de tuin een vrij uitzicht aan de westzijde en buitenverlichting op afstand bedienbaar. Dankzij de grootte van de tuin en de liggen op het zuiden maar ook op het westen, kan je hier vanaf het voorjaar de hele dag genieten van de zon. Een brede poort biedt toegang tot de oprit.

Garage:
De ruime aangebouwde stenen garage is bereikbaar vanaf de oprit via de hardhouten openslaande deuren. De garage is voorzien van een uitstortgootsteen en elektra. Een loopdeur aan de achterzijde geeft toegang tot de garage via de tuin.

Algemeen:
* Begane grond uitbouw tuinzijde van 2.40 meter
* Hoogwaardig afgewerkte badkamer en keuken
* Multifunctionele open zolderverdieping met de mogelijkheid om extra kamers te creëren
* Gehele begane grond uitgevoerd met vloerverwarming
* Voorzien van energielabel A
* 2 zonnepanelen aanwezig
* Glad stucwerk en spuitwerk plafondafwerking
* Hardhouten kozijnen met drielaags beglazing
* Stompe deuren met luxe deurbeslag
* Gesloten hardhouten trappen
* Instapklare woning op toplocatie!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 825.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
703 m3
Perceel
329 m2
Woonoppervlakte
179 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Overig inpandige ruimte
17 m2
Bouwjaar
2019
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.