listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 545.000

Henriette Ronnerstraat 78

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 133 Woonoppervlakte
Op een prachtige locatie gelegen fraai en ruim hoekappartement met eigen parkeerplaats en een mooi vrij uitzicht over het Kromhoutpark.
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex en heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een vrij liggend balkon van 20 m2 op het zuiden.

Energielabel A
Woonoppervlakte 133 m2 
Bouwjaar 1995


Indeling

Entree in centrale hal met de brievenbussen en intercom. Vanuit de hal toegang tot de parkeergarage en de berging behorende bij het appartement. Middels de lift of trap bereik je de 2e verdieping. 


Appartement

Op de 2e verdieping zijn twee appartementen gelegen. In het voorportaal is de voordeur naar het appartement aanwezig met toegang tot de ruime hal met de meterkast. Vanuit de hal zijn de overige ruimtes bereikbaar. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet met fonteintje, het geheel is in lichte kleuren uitgevoerd. 
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. De tweede grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. De centraal gelegen badkamer is geheel betegeld in lichte kleuren en voorzien van een douche in cabine, ligbad, wastafel met kasten en een staand toilet. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.  
De woonkamer met schuifpui naar het balkon is ruim en door de vele ramen is er veel lichtinval. De kamer heeft een ruim zitgedeelte. Tevens is er eetgedeelte grenzend aan de keuken.  Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. Deze is geplaatst in een U-opstelling en heeft veel kasten en lades. De keuken is voorzien van apparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruimte bergkast met de opstelling van de Cv-ketel, mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasapparatuur. 

Bijzonderheden:
• appartement is voorzien van houten kozijnen draai-/kiepramen;
• Cv-ketel Vaillant, bouwjaar 2014;
• bijdrage voor de VvE is € 270,02 per maand;
• actieve Vereniging van Eigenaars.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
440 m3
Woonoppervlakte
133 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
24 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Bouwjaar
1995
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.