listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 340.000

Hertogstraat 61

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 119 Woonoppervlakte
  • 148 m2
Op een goede locatie in de wijk "Fatima"gelegen karakteristieke uitgebouwde charmante jaren 30 middenwoning met erker. De woning ligt op loopafstand van de populaire Piushaven, hartje centrum, supermarkten, de AaBee fabrieken en diverse horecagelegenheden. Daarnaast vlakbij Leypark, Elisabeth ziekenhuis en uitvaslwegen gelegen. En wil je de rust opzoeken loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg.
De woning beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer met erker, semi open riante keuken, achter portaal met toilet, bijkeuken en hobby / kantoorruimte. Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamers en de ruime badkamer, een vaste trap naar de tweede verdieping met twee slaapkamers beiden met een dakkapel en er is veel bergruimte. De diepe achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van een ruime stenen berging met achterom.



Indeling begane grond:

Entree/hal met trapopgang, geeft toegang tot de woonkamer. Sfeervolle woonkamer met lichte doorlopende laminaatvloer voorzien van vloerverwarming, schuifpui, verdiepte trapkast met gemoderniseerde meterkast. De moderne ruime keuken met lichte inrichting is afgewerkt met een granieten werkblad. In de keuken treft u de navolgende keukenapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, (2019), combimagnetron, vriezer met laden, koelkast, inbouwkoffiezetapparaat, en een koelkast. Achter portaal met geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fontein voorzien van mechanische ventilatie. Bijkeuken met de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur en aangebouwde hobby / kantoorruimte. (deze ruimte is niet verwarmd).

1e Verdieping

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en ruime badkamer.
De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met opbouwmeubel, hang closet, designradiator en mechanische ventilatie.
Achterslaapkamer welke is voorzien van rolluiken.
De voorslaapkamer kenmerkt zich dor de aanwezige erker voorzien van rolluiken, de kamer heeft een inloopkast met schuifdeuren.

2e Verdieping

Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met overloop en toegang tot twee slaapkamers. Overloop met velux dakraam en bergruimte waarin cv-ketel en boiler.
Achterslaapkamer met grote dakkapel voorzien van rolluik en voorslaapkamer voorzien van kleine dakkapel en veel bergruimte achter de kapschuinte.

Tuin

De achtertuin op het noorden gelegen welke is bestraat, houten schutting en veel privacy. Aparte ruime stenen berging voorzien van elektra met achterom.

Algemeen

- Sfeervolle karakteristieke jaren 30 woning
- Loopafstand van hartje centrum en Puishaven
- De woning beschikt over een 7-tal zonnepanelen
- Veel bergruimte
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 340.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
408 m3
Perceel
148 m2
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
13 m2
Bouwjaar
1939
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.