listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 285.000

Hobbemastraat 2

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 85 Woonoppervlakte
  • 89 m2
In rustige straat, nabij het centrum van Tilburg gelegen jaren 30 hoekwoning met berging en achterom.
De woning beschikt onder andere over drie volwaardige slaapkamers, een in 2023 gemoderniseerde badkamer, dakisolatie en is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Gelegen op een fijne locatie met vele voorzieningen op loopafstand, zoals drie supermarkten, het Kromhoutpark en de Korvelseweg met diverse winkels, kappers en horeca.

Begane grond:
Entree in hal met kapstok en de trap naar de eerste verdieping.
Op de begane grond is een ruime woonkamer met houten vloer en plafond met inbouwspots. Ook is er een handige trapkast voor opslag waarin ook opstelling moderne meterkast. In de gezellige keuken is veel werkblad ruimte, een vaatwasser, oven, 4-pits-gaskookplaat en een afzuigkap. Via de keuken kom je in de bijkeuken met wasmachineaansluiting, opstelling CV combiketel (Remeha, 2015) alsmede toegang tot een recent gemoderniseerde badkamer voorzien van inloop-/regendouche, wastafel en decorradiator. Tot slot een separaat toilet en een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een overloop met vlizotrap naar de bergzolder. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een loopdeur naar het platte dak. Slaapkamer 2 beschikt over een inbouwkast en de royale hoofdslaapkamer beschikt over TV aansluiting en een vaste kast. Gehele verdieping voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping
De royale zolder is bereikbaar via een vlizotrap en het dak is in 2020 van binnenuit geïsoleerd met folie, glaswol en afgewerkt met gipsplaten.

Tuin:
Sfeervolle plaats met zitje, keurige bestrating, dubbel buitenstopcontact en een berging voorzien van elektra en een achterom.

Algemeen:
- Op de begane grond en eerste verdieping zijn er kunststof kozijnen met dubbel glas. De voordeur en de achterdeur beschikken over enkele beglazing. Verder is de hele woning voorzien van rolluiken.
- Parkeren middels parkeervergunning

Kortom: een uiterst charmante woning op een levendige locatie waar het heerlijk wonen is!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 285.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
367 m3
Perceel
89 m2
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
17 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.