listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Kasteel Cannestraat 43

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 136 Woonoppervlakte
  • 158 m2
Op een rustige woonlocatie in groene wijk De Reit gelegen ruime tussenwoning. De woning is goed onderhouden en beschikt over vijf slaapkamers. De woning bevindt zich aan een fraai plantsoen nabij winkels en het Wandelbos. Tilburg University, Station Tilburg Universiteit, scholen en het openbaar vervoer zijn ook in de nabije omgeving aanwezig.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met gemoderniseerde meterkast, garderobe nis en volledig betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open woonkeuken voorzien van groot raam met uitzicht over het plantsoen. De keuken is voorzien van een net keukenblok met inbouwapparatuur te weten koelkast, combi-magnetron (Bosch), vaatwasser (Siemens), 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een granieten aanrechtblad. Een enorme vaste kastenwand zorgt voor zeer veel bergruimte. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie houtlook PVC vloer. Een klein en speels niveauverschil zorgt voor de scheiding tussen de woonkeuken en de woonkamer. Gezellige living voorzien van open haard en een grote schuifpui met toegang tot de achtertuin.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers (ca. 12 en 6 m2) zijn aan de voorzijde gelegen. Aan de achterzijde zijn de derde en vierde slaapkamer (ca. 9 en 13 m2) gesitueerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloop-/regendouche, hangcloset, wastafel en een decorradiator.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Zeer royale zolderverdieping met grote vijfde slaapkamer voorzien van dakkapel voorzien van kunststof kozijnen, inbouwspots en elektrisch zonnescreen. Tevens opstelling CV combiketel (Daalderop) en wasmachineaansluiting. U treft hier veel bergruimte, inbouwkasten en de opstelling van de mechanische ventilatie alsmede de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin

Gezellige achtertuin op het westen gelegen met terras voorzien van zonnescherm met verlichting en verwarming. Verder is de tuin verzorgd aangelegd met bestrating, borders en een vijverpartij en biedt de tuin toegang tot een zeer royale dubbele berging met elektra en een achterom.

Bijzonderheden:
• goed onderhouden woning met vijf slaapkamers:
• gelegen op rustige woonlocatie in woonwijk De Reit;
• mooi uitzicht over groen plantsoen;
• kunststof kozijnen v.v. dubbele beglazing;
• verwarming en warmwatervoorziening via gasgestookte CV combi-ketel;
• bouwtechnisch rapport is aanwezig.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
482 m3
Perceel
158 m2
Woonoppervlakte
136 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1975
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.