listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 599.500

Makkumplein 26

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 197 Woonoppervlakte
  • 303 m2
Op een absolute toplocatie met aan de voorzijde vrij uitzicht over het prachtige Makkumplein bieden wij u deze zeer royale en robuuste uitgebouwde twee onder een kapwoning met eigen oprit en garage aan. De woning heeft een fantastische indeling en is onder andere voorzien van een luxe (Bulthaup) woonkeuken. De woning is daarnaast volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A!

De woning is gelegen aan het breed en groen opgezette Makkumplein, een unieke ligging centraal midden in de Reeshof. Winkelcentrum Heyhoef, winkelcentrum Dalem zijn kort nabij als ook meerdere basisscholen en een breed aanbod aan voortgezet onderwijs. Daarnaast is er een gezondheidscentrum, een NS-station en volop busverbindingen naar Breda, Tilburg Centrum. Dit maakt de Reeshof een complete en fijne woonomgeving.

Indeling

Begane grond

Entree/hal met meterkast (uitgebreid in 2007), toilet met fontein en trapopgang. Inpandige garage/berging voorzien van handmatig bedienbare garagedeur. Toegang tot de enorme woonkamer en woonkeuken. De woonkamer beschikt over een open haard en een eikenhouten planken vloer alsmede een trapkast en biedt middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. De woonkeuken werd in 2007 uitgebouwd met een luxe Bulthaup keuken met kookeiland en is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat (2022), vaatwasser, Quooker, oven, koffiemachine, combimagnetron, afzuigkap, grote koelkast en separate vriezer. Verder beschikt deze prachtige keuken over een natuurstenen vloer met vloerverwarming, veel kastruimte en openslaande tuindeuren naar de tuin. Tot slot biedt deze prachtige keuken nog de mogelijkheid voor een royale eettafel.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en de grote 'ouder'slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Centraal in het midden de badkamer, de overloop, trapopgang naar de 2e verdieping en het toilet. De slaapkamers zijn ca. 8, 11.5 en 19m² groot. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is geheel betegeld en ruim van opzet, functioneel ingericht met dubbele wastafel, ligbad en gescheiden douchecabine. Het toilet is separaat en in dito stijl als de badkamer.

2e verdieping

Via de vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar eventueel een grote vierde slaapkamer gecreëerd kan worden. De zolder beschikt over aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur en een tweetal Velux dakramen met verduistering en hor.

Tuin

Heerlijke achtertuin op het zuidwesten gelegen voorzien van fraaie bestrating, leilindes, een hout-/containerhok, een speelhuis en een achterom. Verder treft u twee elektrisch bedienbare zonneschermen en een elektrisch zonnescreen, een buitenkraantje en elektra. Voortuin en oprit ten behoeve van meerdere auto's.

Algemeen
* Geweldig ligging
* Energielabel A
* Woonkamer 2x en woonkeuken 1x TV aansluiting
* Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 599.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
700 m3
Perceel
303 m2
Woonoppervlakte
197 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Overig inpandige ruimte
13 m2
Bouwjaar
1997
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.