listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Oude Langstraat 69

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 128 Woonoppervlakte
  • 154 m2
Als makelaar komen we heel wat panden tegen maar wat u zowel voor, als ook achter de gevel van deze woning aantreft kom je zelden tegen! Dit rond 2007 vrijwel volledig nieuw opgetrokken pand verkeert in nieuwstaat en biedt veel meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden!

Het huis kenmerkt zich door luxe afwerking uit het heden met de sfeer uit het verleden. Een ware oase van rust en schoonheid. Het huis is 17 jaar geleden volledig nieuw herbouwd, alleen de voorgevel is blijven staan. De voorgevel is helemaal gerestaureerd in de oude authentieke stijl. Van binnen wordt de luxe afwerking bepaald door paneeldeuren, overal glas in lood, hoge plafonds van 2,95 m, marmeren vloer en muur in de hal en marmeren vensterbanken door het hele huis. Deze stijl is door het gehele huis doorgevoerd. Nieuwe kozijnen met HR++ beglazing, een geïsoleerde betonvloer, dakisolatie en spouwmuren spreken voor zich.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met moderne en uitgebreide meterkast, schitterend toilet (hangcloset) met wastafel en voorzien van marmer tegelwerk. Toegang tot de woonkamer met rolluik voor de ramen en trapopgang naar de verdieping. Via het zitgedeelte loopt de ruimte naadloos over in de strak vormgegeven woonkeuken. De keuken (2015) ligt centraal tussen de woonkamer en eetkamer en beschikt over een zwart granieten keukenblad en de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, oven/magnetron, inductiekookplaat en industriële afzuigkap. Voor de kookliefhebbers blijf je in contact met je huisgenoten of gasten in de woonkamer en/of eetkamer. De eetkamer gaat het hart van het huis vormen met heel veel licht, haar bijzondere afwerking en openslaande tuindeuren met toegang tot het terras. 


Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u een royale overloop met vast kast waarin opstelling Cv combiketel (Nefit, 2018), toegang tot de badkamer en een tweetal slaapkamers.  De eerste slaapkamer beschikt over een inbouwkast en de tweede slaapkamer over een kledingwandmeubel dat indien gewenst achter kan blijven. De badkamer (2015) is luxe afgewerkt met prachtige indirecte (koof-)verlichting, marmeren muurtegels, RVS wastafel en spiegel. Er is een ruime inloopdouche en een bad dat in hoogte verstelbaar is, tevens beschikt het bad over jet streams en sfeerverlichting.


Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevindt zich de prachtige en zeer royale hoofdslaapkamer (hoogte 2,90 m) met keukenblok welke is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en spoelbak met warm en koud water. Op deze verdieping is een Mitsubishi Airco (2022) aanwezig en rolluiken voor de ramen en terrasdeur. Hier zou ook eventueel een fraaie kledingkastenwand geplaatst kunnen worden.
Aan de voorzijde is een royale bergruimte en aan de achterzijde via een loopdeur toegang tot het dakterras met waanzinnig uitzicht op de Theresia kerk en de omgeving. Zeker in de avond een prachtig gezicht!


Buiten

De tuin is volledig betegeld. Er staan 3 palmbomen. Men kan hier in alle vrijheid en rust genieten van de zonnige dagen en zich even in mediterrane sferen wanen. Aan de achterkant een grote stenen berging met elektra en opstelling wasapparatuur. Via de elektrische bedienbare garagepoort naast de voordeur, waarbij je recht van overpad hebt, bereik je via de achterdeur de tuin en achterdeur van het huis.


Omgeving

Het huis ligt aan een straat met eenrichtingsverkeer, in de rustige en zeer gewilde wijk Theresia.  Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het centraal station is 5 minuten lopen en je staat dan ook midden in het centrum van Tilburg. Door de ontwikkelingen van de spoorzone met restaurants, café's en de LocHal bibliotheek zit je vlakbij het bruisend hart van de stad.


Algemeen:
* horren op alle verdiepingen;
* verlichting in alle ruimtes op alle verdiepingen;
* houtenvloer woonkamer, keuken en eetkamer;
* laminaat op de vloeren op de 1ste en 2de verdieping;
* opbergladenkast en buffetkast in berging;
* opbergstellage achterwand in berging.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
452 m3
Perceel
154 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Bouwjaar
1905
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.