listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs: € 595.000

Professor Cobbenhagenlaan 758

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 285 m2
Uitermate luxueus en in nieuwstaat verkerend penthouse gelegen op toplocatie aan de rand van de Oude Warande. Het appartement is volledig gerenoveerd, in nieuwstaat en na de renovatie nog niet bewoond geweest. Bekijk onze video met voorbeelden en mogelijkheden van een stijlvol interieur.

Kenmerken / indeling: het penthouse is gelegen op de 7e en 8e verdieping en kent o.a. een zitkamer, haardkamer én eetkamer van in totaal ruim 80 m², twee royale slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, waarvan twee met eigen badkamer, een werkkamer, twee balkons en een terras-balkon (west-oriëntatie) met uitzicht over de bossen. De luxe keuken, royale entree met garderobekasten én de eigen inpandige lift maken het plaatje compleet voor de eigenaar die van luxe en privacy houdt met alle gemakken van een service appartement met allure. Het appartementsrecht beschikt tevens over een afgesloten garagebox in het gebouw en een parkeerplaats in de kelder.

De ligging van het appartementencomplex is fenomenaal. Vlakbij de uitvalswegen richting Breda, Antwerpen, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven is het geheel bijzonder centraal gesitueerd. Serviceappartementencomplex Koninxhoek aan de Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg is gelegen op een zeer groenrijk perceel van ca. 4.847 m². nabij bossen, de universiteit, N.S. station en winkelcentrum.

Het complex is omstreeks 1978/1979 gebouwd en bestaat uit 65 appartementen waarvan 13 verschillende typen verdeeld over een toren met acht woonlagen waarin 29 appartementen en het lagere deel van het complex omvat 36 appartementen. In het tussenliggende gedeelte zijn onder meer de algemene ruimten, het beheerder appartement en de logeerkamers gesitueerd. Gedurende de eerste helft van 2006 heeft er een grondige renovatie aan de buitenzijde van het gebouw plaatsgevonden. Dit betrof de kozijnen / (schuif)puien, loggia's en balkons. Eind 2009 zijn zowel de entree als de openbare ruimtes binnen het gebouw totaal vernieuwd.

De inrit naar de hoofdingang is gelegen aan de Prof. Cobbenhagenlaan. Via het overdekte bordes, waar de toegangsdeuren automatisch open gaan, komt u in de entree waar de videofooninstallatie en de postkasten zich bevinden. Hieraan grenst de receptie. Van hieruit wordt niet alleen toezicht gehouden op in- en uitgaande bezoekers en parkeerruimte, maar ook alle gewenste informatie verstrekt.

Algemeen
- De servicekosten bedragen circa € 1.068,- per maand.
- Laat u verrassen door de grootte van de appartementen en de mooie ligging van Koninxhoek. De extreem lage m2-prijzen (vergeleken met appartementen in het centrum en aan de Piushaven) compenseren de hogere servicekosten ruimschoots. Het is fijn wonen in Koninxhoek!

De koper van dit zeer ruim bemeten appartement kan onder andere gebruik maken van de volgende voorzieningen:
• receptiebezetting van maandag t/m vrijdag
• zorg op afroep
• individueel alarmeringssysteem
• huismeester
• kapsalon & pedicure in huis
• biljartkamer / bridgekamer
• culturele club & activiteitenprogramma’s
• gastenverblijven binnen het complex

Wij informeren u graag nader over het wonen in Koninxhoek.
Meer algemene informatie over het service-appartementencomplex Koninxhoek kunt u vinden op www.koninxhoek.nl
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid:
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud:
855 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Bouwjaar:
1978

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.