listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Tuinstraat 69

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 128 Woonoppervlakte
  • 92 m2
Uitermate sfeervol en speels ingedeeld herenhuis met aantrekkelijke stadstuin. Deze bijzondere stadswoning met kenmerkende karakteristieke gevel is gelegen aan de Tuinstraat, onderdeel van het Dwaalgebied. Deze stadswoning heeft verrassende elementen, waaronder smaakvolle verlichting en werd enige jaren geleden gerenoveerd met behoud van de kenmerken die deze woningen zo bijzonder maken!

Indeling begane grond

De woning beschikt over twee voordeuren. De hoofdentree met de trapopgang naar de verdieping en de tweede entree met een toilet. Centraal daartussen de eetkamer annex woonkeuken met houten planken vloerdelen en een prachtig hoog plafond van 3,60m. Tevens een toegang naar de kelder. De keuken beschikt over een eenvoudig doch net keukenblok met inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, oven (defect), gaskookplaat en vaatwasser. Via een loopdeur toegang tot de gezellige stadstuin. Diep genoeg om in de zomer in de loop van de middag en begin van de avond heerlijk van de zon te genieten. De tuin grenst (en is via een poort toegankelijk) aan het stads (Harmonie) park. Een oase van rust middenin de stad.

Eerste verdieping

Bereikbaar door middel van fraaie trapopgang. Overloop met trap naar tweede verdieping, wastafel en separate toiletruimte. Fraaie glas-in-lood ramen. Toegang tot een L-vormige woonkamer met gaskachel. Heerlijk uitzicht over de Tuinstraat maar ook geweldige privacy. Rust en toch het stadse leven komen hier perfect samen.

Tweede verdieping

Royale hoofdslaapkamer met schitterend hoogte effect. Royale badkamer voorzien van ligbad, douche in cabine, toilet en wastafel. Tevens beschikt de badkamer over een velux dakraam en een diepe bergkast. Aansluitend een slaap-/werkkamer met opstelling CV combiketel (Atag) en velux dakraam. De gehele verdieping is voorzien van houten planken vloeren, hoge plafonds en spanten in het zicht.

Derde verdieping
De slaapkamer biedt middels een vaste trap toegang tot een slaap-/werk vide met vier velux dakramen.

Algemeen

* Karakteristieke uitstraling en verrassende elementen, waaronder een modern lichtplan (op diverse punten vloerverlichting o.a. eetkamer, overloop)
* Wanden en plafonds voorzien van stucwerk
* Meterkast / elektra gemoderniseerd
* Houten kozijnen met dubbele beglazing (ca. 10-12 jaar geleden vernieuwd)
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
600 m3
Perceel
92 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
13 m2
Bouwjaar
1898
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.