listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 395.000

Voltstraat 22

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 120 Woonoppervlakte
  • 227 m2
NIET ALLEEN DE FRAAIE GEVEL VAN DEZE WONING NODIGT UIT OM DE WONING TE KOMEN BEZICHTIGEN!

OOK
• HET PERCEEL VAN MAAR LIEFST 227 M2
• DE GEBRUIKSOPPERVLAKTE VAN 120 M2
• DE SFEERVOLLE, DIEPE EN ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN
• DE MOOIE LEEFRUIMTEN EN TUIN/WERKKAMER OP DE BEGANE GROND ca. 54 M2
• DE 3 RUIME SLAAPKAMERS EN COMPLETE BADKAMER
• DE POORTBERGING/KLEINE GARAGE (SMART, MOTOR)

MAKEN DEZE VOOROORLOGSE WONING TOT EEN BIJZONDER OBJECT!

• WONEN NABIJ HET CENTRUM MET DE PIUSHAVEN EN HET LEYPARK OM DE HOEK.
• DE WONING HEEFT EEN GEMENGDE BESTEMMING.

Op de begane grond van de woning bevinden zich de woonkamer, keuken, tuin/werkkamer, toiletruimte en berging/wasruimte. De woning telt 3 slaapkamers en een royale badkamer op de eerste verdieping. De 2e verdieping is een bergzolder. Een leuk idee is om deze zolder gedeeltelijk bij de slaapkamers te betrekken, waardoor mooie loftachtige ruimten zullen ontstaan.

FIJNE STADSWONING IN OUD ZUID
Deze ruime vooroorlogse middenwoning met sfeervolle en zonnige achtertuin ligt in Oud Zuid. De woning is in 1906 gebouwd en lag toen nog aan de Nieuwe Goirlesche weg. In 1949, ter ere van het 40-jarig bestaan van de gloeilampenfabriek de Volt is de naam omgedoopt tot Voltstraat.

Wonen in Oud Zuid betekent wonen om de hoek van het centrum, de Kloostertuin, de Piushaven en het Leijpark. Ook kunt u te voet naar de Schouwburg, de concertzaal en naar de centrumwinkels. De woning heeft een karakteristieke gevel en is in de loop der jaren gemoderniseerd. Zo is de achterbouw in 1995 gewijzigd. De woning ligt nabij de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven. Diverse openbare voorzieningen, scholen (lagere scholen, Willem 2- college, Fontys), sport-en winkelcentrum Stappegoor en de Aabee boulevard liggen vlakbij.

Kortom: wonen in de stad met alle voorzieningen en water en groen in de directe nabijheid.

INDELING
begane grond
Entree/hal met trapopgang en meterkast. Speels ingedeelde woonkamer met tuindeuren. Deze woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken is ruim bemeten, heeft een lichtkoepel, middels een deur toegang tot de tuin en is ingericht met een net wit keukenblok met spoelbak electrische ,kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Het portaal achter de keuken geeft toegang tot de berging/wasruimte (c.v.-ketel 2015, Bosch), de toiletruimte v.v. fonteintje en tot de tuin/werkkamer. Ook deze sfeervolle kamer staat middels openslaande deuren en een loopdeur in contact met de tuin.

1e verdieping
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn deels boven de berging gelegen. De eerste slaapkamer, die aan de achterzijde ligt, heeft een oppervlakte van ca. 18 m² en is voorzien van airco. De tweede slaapkamer van ca. 9,5 m² ligt aan de voorzijde en heeft een dakraam. Ook de derde slaapkamer van ca 9,5 m² is aan de voorzijde gelegen en heeft 2 dakramen. De ruime, aan de achterzijde gelegen badkamer is ingericht met een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

2e verdieping
Via een vlizotrap te bereiken bergzolder.

AANGENAME TUIN OP HET ZUIDEN
De heerlijke achtertuin heeft een diepte van ca. 21 meter (vanaf woonkamer) en 13 meter (vanaf tuinkamer), is op het zuiden gelegen, mooi aangelegd met sierbestrating en houten vlonderterras, borders, bomen (Rode beuk, Sering, leilinden) en biedt veel privacy. De met cementmortel bewerkte muren zorgen voor een Mediterrane sfeer. De tuin is bereikbaar vanuit de woning en via de poort.

BERGING NAAST DE WONING
Naast de woning gelegen berging van ca. 18 m² heeft aan de voorzijde én aan de achterzijde openslaande deuren. Makkelijk om de achtertuin te bereiken. Er is een entresol voor opslag in de garage. Het parkeren van een motor of een kleine auto (type Smart) behoort tot de mogelijkheden. Een fijne ruimte, die wellicht ook een andere bestemming dan berging kan krijgen, zoals werkplek of praktijk aan huis.

ALGEMEEN
• Een royale woning met tuin op het zuiden.
• Karakteristieke gevel met fraaie knipvoeg.
• De woning is in de loop der jaren verbouwd en gemoderniseerd.
• De begane grondvloeren zijn van beton en voorzien van houten vloerdelen, visgraat pvc-laminaat en tegels. De begane grond wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk. De verdiepingsvloeren zijn voorzien van laminaat.
• De woning heeft kunststof kozijnen/ramen met dubbele beglazing en rolluiken aan de achterzijde 1e verdieping.
• Nieuwe paneeldeuren en deurbeslag.
• De platte daken (bitumen) zijn in 2021 vernieuwd.
• Meterkast voorzien van nieuwe groepenkast en aardlek.
• In de koopovereenkomst zullen een ouderdoms-en asbestclausule worden opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
516 m3
Perceel
227 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
22 m2
Bouwjaar
1906
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.