listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 385.000

Zouavenlaan 2

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 139 Woonoppervlakte
  • 165 m2
Sfeervolle, ruime tussenwoning met een tuin op het zonnige zuiden en een grote garage. De woning is over de volle breedte uitgebouwd en heeft o.a. 4 slaapkamers en een groot dakterras op het zuiden. 
Doordat de woning geen directe achterburen heeft is er veel privacy. 

De Zouavenlaan is gelegen op een goede woonlocatie op loopafstand van scholen en winkels. Nabij de woning is er een uitstekende busverbinding naar het centrum van Tilburg en het centraal station. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de Ringbaan-West, Bredaseweg en de Baroniebaan. Hierdoor is de ontsluiting naar de snelwegen richting Eindhoven, Den Bosch en Breda goed.


INDELING

Begane grond

In de hal treft u de toiletruimte, de trapopgang met trapkast voorzien van de elektra- en gasmeter, toegang tot de keuken en de woonkamer. Toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje en geheel betegelde wanden.  
De woonkamer heeft een sfeervol zitgedeelte aan de voorzijde bij de schouw en een eetgedeelte in de uitbouw aan de achterzijde. Door de grote schuifpui is er veel lichtinval. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden en plafond.
De keuken is bereikbaar vanuit de hal en staat in open verbinding met de woonkamer ter hoogte van de uitbouw. De keuken is voorzien van een rechte opstelling aan beide zijden. Een deel is voorzien van de spoelbak, vaatwasser, oven en koelkast. Het andere deel is voorzien van een 5-pits gaskooktoestel met RVS afzuigkap. Vanuit de keuken is via een loopdeur de tuin bereikbaar. 


Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Aan de voorzijde is de badkamer gelegen, deze is voorzien van een moderne inloopdouche, een toilet en een vaste wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel in meubel en een vaste inbouwkast. De royale slaapkamer aan de achterzijde bestaat uit twee kamers met een grote doorgang tussen beide kamers. Binnenkomst is via de kleine kamer, nu kastenkamer. Hier is tevens de deur naar het dakterras aanwezig. Ook deze kamer is voorzien van een wastafel in een meubel. 


Tweede verdieping

Overloop met toegang tot 2 slaapkamers. Op de overloop hangt de Cv-ketel. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en voorzien van een grote dakkapel en beide voorzien van een wastafel. 


Buiten

De achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien van een plantenborder en bestrating. Er is een grote garage met berging aanwezig, ieder met een eigen ingang. De berging is betegeld en voorzien van een wasmachine-aansluiting. De vliering boven de berging is bereikbaar via de garage. De garagedeur aan de achterzijde is momenteel dichtgetimmerd. 

Bijzonderheden:
• leuke ligging aan het Burgemeester van de Mortelplein;
• ruime woning, uitgebouwd met grote garage;
• Cv-ketel Remeha bouwjaar 2000;
• combi/oven en vaatwasser vernieuwd in 2022;
• badkamer vernieuwd in 2019.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
492 m3
Perceel
165 m2
Woonoppervlakte
139 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
29 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
21 m2
Bouwjaar
1957
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.