listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 319.000

Tongerlose Hoefstraat 72

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 91 Woonoppervlakte
  • 161 m2
Gemoderniseerde, sfeervolle tussenwoning met gezellige, op het zuiden gelegen diepe achtertuin, aangebouwde berging én een grote garage van circa 27 m².

De Tongerlose Hoefstraat is een fietsstraat in de wijk Oud Noord. Een binnen de Ringbanen gelegen straat met overwegend vooroorlogse woningen. Omliggende steden en dorpen zijn door de nabije uitvalswegen goed en snel te bereiken. Het Spoorpark, de Spoorzone, de AH-XL, diverse musea, het NS- station en het gezellige stadscentrum van Tilburg zijn op korte loop—en fietsafstand gelegen. De basisschool ligt om de hoek.

Indeling

begane grond

Hal met dubbele garderobekast, meterkast (nieuwe groepenkast) en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is dit jaar gemoderniseerd, opnieuw gestuct en geschilderd. De vloer is voorzien van eikenhouten vloerdelen en er is een schoorsteenkanaal aanwezig met mogelijkheid voor aansluiting van een houtkachel. Verder zijn er een verdiepte trapkast en een deur naar de trapopgang. De keuken is ingericht met een modern eigentijds keukenblok (wit) met lades en een aanrechtblad van beton ciré met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Bijkeuken met wasmachine en cv.-combiketel (Tegro, 2009) en toegang naar de toiletruimte met zwevend toilet en naar de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en spiegelkast. Vanuit de bijkeuken geeft een deur toegang tot de tuin.

1e verdieping

Op deze verdieping zijn twee (voorheen drie) ruime slaapkamers, waarvan de kamer aan de achterzijde middels een deur toegang heeft tot het plat dak. Tussen de beide kamers is een ruime inloopkast gelegen. Op de overloop is een toegang naar de bergvliering middels een vlizotrap.

2e verdieping: vliering.

Tuin

De fraaie dit jaar aangelegde achtertuin (met veel privacy) is op het zuiden gelegen en ingericht met sierbestrating (2023), zithoek met houten vlonder en een pergola met een Wisteria welke in het voorjaar prachtige paarse bloemen geeft.
Verder is er een buitenkraan aanwezig. De aangebouwde gepotdekselde houten berging heeft 2 openslaande deuren. De woning en tuin zijn goed bereikbaar via de aan de achterzijde gelegen garage alsmede via de percelen van Tongerlose Hoefstraat 74 en 76 (recht van overweg op deze percelen).

Garage

De ruime garage/berging is via de Hendrik van Tulderstraat goed te bereiken, heeft een elektrische roldeur, 2 lichtstraten, een dubbele loopdeur aan de tuinzijde en is voorzien van elektra.

Algemeen

• De vloeren zijn voorzien van tegels, eiken-en grenen houten vloerdelen. De wanden zijn voorzien van stucwerk, de plafonds van stucwerk en de slaapkamers op de 1e verdieping van houten delen.
• De kozijnen/ramen aan de voorzijde van de woning zijn van kunststof met hr++ glas. De kozijnen/ramen aan de achterzijde zijn van hout en grotendeels voorzien van dubbel glas (deels hr++).
• Op de begane grond zijn er 4 elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig.
• Energielabel D. De achterbouw van de woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
• De woning heeft 9 zonnepanelen (deze zijn in overleg ter overname).
• Nieuwe groepenkast elektra.
• Parkeren middels parkeervergunning maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur, kosten 1e parkeervergunning circa € 50,- per jaar. (Gezien de aanwezigheid van een garage niet noodzakelijk).
• Gezien de leeftijd van de woning, worden een asbest- en ouderdomsclausule opgenomen.
• Er is een bouwtechnisch rapport beschikbaar.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 319.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
354 m3
Perceel
161 m2
Woonoppervlakte
91 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
27 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1905
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.