listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 575.000

Weteringlaan 181

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 167 Woonoppervlakte
  • 363 m2
Deze sfeervolle ruime 2-onder-1-kapwoning met o.a. voortuin, oprit voor meerdere auto's en inpandige garage is gelegen op een fraai perceel van 363 m². De privacy biedende tuin ligt op het zuiden. Woonwijk De Blaak kenmerkt zich door de vele parken en plantsoenen met diverse bomen en vijvers. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels, natuurgebied en uitvalswegen.

Algemene informatie
Bouwjaar: 1980
Energielabel: C
Verwarming: CV combiketel en open haard
Perceeloppervlakte: 363 m²
Inhoud: ca. 690 m³
Woonoppervlakte: ca. 167 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 18 m²

Begane grond

Via een overkapping is de entree met garderobe, toilet met fontein, meterkast (met glasvezel aansluiting) en trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken. Royale woonkamer met zowel voor als aan de achterzijde een gezellige zithoek. De sfeervolle openhaard is onderdeel van de aan de voorzijde gelegen zithoek, aan de achterkant treft u een schuifpui naar het terras met uitzicht op de tuin. Via een deur heeft u toegang tot de woonkeuken voorzien van een raam aan de tuinzijde en een landelijke keuken in L-opstelling voorzien van inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken biedt een deur direct toegang tot de oprit die fungeert als tweede entree. Aansluitend aan de keuken de erg praktische bijkeuken met close-in-boiler, wasmachine aansluiting en opstelling droger. En toegang naar zowel de tuin als de inpandige garage.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn drie royale slaapkamers bereikbaar evenals de badkamer. De volledig betegelde en eveneens forse badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafel. De drie slaapkamers zijn van een fraai formaat en twee slaapkamers beschikken over vaste kasten, wat erg praktisch is. De hoofdslaapkamer aan de tuinzijde heeft toegang tot een balkon.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikbaar. Grote voorzolder met opstelling CV combiketel (Remeha, 2018) en een grote vierde slaap-/werkkamer met dakraam. Twee kamers en/of een dakkapel behoren tot de mogelijkheden.

Tuin

Privacy is hier gegarandeerd! Heerlijk gelegen op het zuiden. De geheel ommuurde fraaie achtertuin is voorzien van een gazon, terras en borders alsmede een buitenkraantje. De tuin biedt ruimte om zowel in de zon als de schaduw te genieten.

Algemeen

- Gehele begane grond voorzien van plavuizen vloer
- Houten kozijnen met dubbel en enkele beglazing
- Zeer ruime en lichte woning
- Op heerlijke locatie in De Blaak gelegen!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 575.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
689 m3
Perceel
363 m2
Woonoppervlakte
167 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.